Optimizare costuri

Optimizare costuri

Negocierea Contractelor. Achiziții. Strategii de Management și Organizaționale.

În viziunea noastră negocierea este un proces continuu. Experiența noastră evidențiază importanța câstigării încrederii și credibilității pe termen lung. Acestea ne permit să creăm oportunități mai favorabile pentru a ne exprima punctul de vedere. A descoperi nevoile și dorințele celor care se află de cealaltă parte a mesei negocierilor. Cu ajutorul lor putem ajunge la situații optime în care toate parțile pleacă de la negociere întelegând și apreciind corect valoarea pe care au obținut-o. Valoare care se extinde mult după momentul încheierii afacerii, scoțând în evidență cooperarea și avantajele reciproce obținute. Abordarea noastră utilizeaza un set complementar de abilități. Acestea duc la creșterea beneficiilor și reducerea timpului petrecut în negocieri de către compania Client- fără însă a închide uși.

DASSTEC ajută companiile client să răspundă provocărilor legate de optimizarea costurilor. Facem acest lucru prin realizarea de planuri strategice care să determine obținerea celor mai bune rezultate în urma negocierilor. Vă oferim servicii punctuale, în pregatirea pentru o negociere ulterioară sau dedicate, pe parcursul întregului proces de negociere.

Echipa noastră vă poate ajuta să pregătiți negocierea pentru un contract următor. Sau vă poate oferi suport, idei și soluții pe măsură ce încercați să obțineți optimizări importante ale costurilor. Vă oferim suport pentru a obține avantaje cat mai mari în urma negocierilor. Precum și pentru a îmbunătăți relațiile de afaceri și a asigura beneficii pe termen lung.

Serviciile noastre de consultanță sunt potrivite pentru negocierile specifice, cu o serie de chestiuni tehnice.

Vă putem oferi suport în:

– Negocierea Contractelor
– Achiziții
– Strategii de Management și Organizaționale

Caiete de sarcini

Pentru mai multe detalii: +40758 101 100