Automatizări concursuri TV

Automatizări

Automatizări jocuri și concursuri TV

Cumva subliniate separat în acest capitol al Dasstec, automatizări jocuri și concursuri tv, constituie o experiență și ofertă curentă dragi noua.

Emisiuni cunoscute publicului TV integrează automatizări Dasstec.
Pentru controlul interactivității concurenților cu aplicația centrală de joc, controlul unor lumini sau efecte speciale.
Se mai pot efectua animarea unor standuri sau mascote, motorizarea unor scene sau decoruri.

Lucrăm cu arhitecți de decoruri, artiști, scenografi, companii de producție publicitară. În echipe complementare cu experiență tocmai pentru obținerea acelei fuziuni de minți și eforturi inovatoare. Toate cu scopul de a aduce rezultate wow / neașteptat de posibile.

Preluăm tema cu toate detaliile necesare

Înțelegem contextul și datele complete ale proiectului

Ne apucăm de treabă, dezvoltăm concept și prototip

Totul se desfășoară în continua colaborare și comunicare cu, Clientul

Evaluăm și validăm împreună concept și prototip

Începem fabricarea proiectului final

După punerea în funcțiune, rămânem aproape prin departamentul nostru de After Sales Service

Producția oricărui tip de emisiune de televiziune este o activitate uriașă, cu multe piese în mișcare care pot eșua cu ușurință – de la planificarea inexactă la echipamente defectuoase, la întârzieri la filmări și probleme care pot apărea din cauza a zeci de neglijențe diverse.

Înțelegem astfel cât de mult contează să te poți baza pe tooluri și echipamente care să funcționeze perfect. La momentul potrivit filmărilor și pe toată durata planificată, astfel încât toate proiectele să decurgă conform planului.

Cu atât mai mult ne asumăm și acest tip de proiecte iar experiența noastră deja ne recomandă ca parteneri de încredere și in aceasta industrie.

Suntem dedicați tuturor proiectelor noastre și oferim servicii complete pentru automatizările Dasstec.

Dasstec înțelege că business-ul dumneavoastră funcționează zi și noapte, de luni până duminică și pentru asta suntem aici.

automatizari jocuri
jocuri TV Dasstec

Pentru mai multe detalii: +40758 101 100