IoT Dasstec

Software

IoT Dasstec

Dasstec prin centrul său dedicat de Software, dezvoltă platforme IoT complet integrate.

Control + înregistrare date + transmisie + platformă cu funcționare complet integrate.

Aplicațiile noastre IoT conferă inteligență hardware-ului și permit utilizatorului o configurare ușoară și o operare eficientă.

IoT ajută la automatizarea industrială pentru a crea sisteme care sunt eficiente, accesibile și flexibile în funcție de nevoile clienților.
Conectarea echipamentelor industriale (de exemplu, PLC, roboți, actuatori, senzori) la cloud – și schimbul de date în timp real – poate avea un impact drastic asupra eficienței, producției și timpului de funcționare și ajută la dezvoltarea de mașini de generație următoare.

Elementele esențiale ale unei soluții IoT industriale

„Lucruri” industriale – dispozitive cu acces la internet, cum ar fi PLC-uri, IPC-uri, interfețe om-mașină (HMI), roboți, camere de luat vederi și senzori.

Conectivitate – Conectarea „lucrurilor” la internet prin conexiuni 4G/celulare, Wi-Fi sau ethernet.

Date – Datele și modul în care sunt colectate, stocate și procesate cu ajutorul dispozitivelor periferice sunt esențiale pentru valoarea IoT.

O platformă cloud – Cheia pentru IoT este o platformă cloud centralizată și sigură pentru găzduirea datelor și pentru a permite servicii la distanță.

Dashboard – Pentru analiza datelor și monitorizarea mașinilor.

Inteligență și acțiune – Datele colectate trebuie să fie analizate fie de oameni, fie de funcții inteligente pentru a trimite alarme sau declanșatoare către orice alt sistem.

Pentru mai multe detalii: +40758 101 100