Proiectare concepte

Proiectare concepte

Redare 2D, Modelare 3D, serviciu de design parametric.

Orice proiect începe cu un nou CONCEPT.

Dacă vi-l puteți imagina, noi îl putem crea. Echipa noastră de design poate să redea imaginea de ansamblu a proiectului dumneavoastră înainte ca acesta să înceapă. Prin grafică și desen 3D CAD conturăm ideea proiectului. Vedeți cum va arăta proiectul dumneavoastră cu cele mai noi soluții tehnologice!
Dacă priviți în jur, orice lucru are o imagine sau o schiță care descrie modul în care a fost creat. Rezultatele exacte necesită instrucțiuni precise. Astfel că o schița reprezintă imaginea care valorează cât 1000 de cuvinte.

Redare 2D

Utilizând eficient și adecvat un set de instrumente de redare și detaliere 2D CAD, realizăm desene tehnice foarte precise. Creăm desene simple sau complexe plecând de la forme standard precum liniile, curbele și cercurile. Adăugăm apoi detaliile, precum text, dimensiuni și tabele, pentru a vă pune în practică ideile.

Modelare 3D, serviciu de design parametric

Realizăm design parametric 3D pentru proiectele dumneavoastră mecanice, industriale și nu numai. Putem converti schițele dumneavoastră, planurile de design, ideile și desenele în modele 3D relevante. Acordăm atenție formelor și texturilor. Serviciile noastre se pot aplica realizării de desene mecanice, dezvoltărilor de produse noi. Precum și imbunătățirii celor existente, automatizărilor de linie sau modelelor industriale 3D. Suntem în permanență la curent cu cele mai noi standarde și tehnici de modelare 3D. Astfel vă ajutam să desenați orice proiect.

La DASSTEC vă oferim pachete complete de design ce includ conceptul inițial, design-ul mecanic și desenele detaliate.

Automatizări concept și prototipuri

Pentru mai multe detalii: +40758 101 100