Caiete de sarcini

Consultanță

Fiecare proiect necesită caiete de sarcini care să permită o estimare corectă a resurselor și cantității de muncă necesare.

Caietul de sarcini este foarte important pentru a asigura eficiența și succesul unui parteneriat. Pentru a permite tuturor parților implicate să înteleagă complet cerințele proiectelor. Facilitând, în cele din urmă, alegerea celei mai bune oferte. Specificațiile trebuie să fie clare și obiective. Astfel încât ofertanții să înteleagă ce trebuie să ofere și în ce masură vă pot satisfice cerințele.
Consultanții DASSTEC au cunoștințe temeinice despre produsele și tehnologiile de care ați putea avea nevoie. Despre cele mai noi progrese în automatizări și au și experiența practică a implementării și întreținerii acestui tip de proiecte.

Un caiet de sarcini clar, corect și complet trebuie să stea la baza oricărei achiziții de bunuri sau servicii. Vă poate oferi cea mai bună șansă de a primi ceea ce aveți nevoie.

Fiecare proiect necesita Specificații Tehnice care să permită o estimare corectă a resurselor și cantității de muncă necesare. Să poată fi folosite drept referința și punct de plecare în negocierile pentru schimbările de inginerie. Să ofere documentația sau configurarile necesare și să permită o comunicare eficientă între cei implicați.

Așadar, daca nu sunteți siguri de toate caracteristicile produsului sau serviciului pe care doriți să îl achizitionați, este mai bine să contractați un consultant specializat. Un consultant care cunoaște produsul și piața și vă poate ajuta să economisiti resursele și să alegeți cea mai potrivită soluție.
Cu ajutorul nostru, veți avea caiete de sarcini mai bine documentate și vor asigura implementarea eficientă a proiectelor.

Mai multe șanse de a primi ce aveți nevoie

Mai eficient

Optim și just in time

Pentru mai multe detalii: +40758 101 100