Managementul mentenanței

Managementul mentenanței

Managementul mentenanței: Corectivă, Preventivă sau Predictivă.

Echipa noastră de tehnicieni electrici și mecanici, cu abilități demonstrate de rezolvare a problemelor, vă oferă suport real pentru:

Instalări mecanice și electrice
Mentenanța sau relocarea echipamentelor de producție
Mentenanța reactivă, prin servicii prompte și rapide
Upgrade sau reasezare a liniilor
Estimare, planificare și control
Management al defecțiunilor

DASSTEC continuă dezvoltarea serviciilor dedicate mentenanței. De acum le oferim și impreună cu software-ul specializat ManWinWin, un brand cunoscut în domeniul soluțiilor de Management pentru Mentenanță.

Programele noastre de Managementul Mentenanței sunt folosite pentru a asigura eficiența și productivitatea tuturor echipamentelor dumneavoastră. Precum pentru a minimiza timpul de nefuncționare De a reduce costul reparațiilor și gradul de ieșire din uz și a asigura o supraveghere permanentă. Întelegem cât de important este timpul în activitatea dumneavoastră așadar intervențiile noastre vor fi cât mai scurte și eficiente.

Identificarea problemelor și găsirea celor mai potrivite și mai sigure modalități de rezolvare a lor fac parte integrantă din orice proces de mentenanță industrială.

DASSTEC vă oferă serviciile multidisciplinare necesare menținerii echipamentelor și unităților de producție operaționale și bine intreținute. Serviciile noastre includ activități de preplanificare, achiziționare și un set complet de soluții de mentenanță. Corectivă, Preventivă sau Predictivă.
Mentenanța Corectivă vizează reparația unor defecțiuni deja apărute.
Planurile noastre dedicate de Mentenanța preventivă sunt personalizate pentru a răspunde bugetului și nevoilor dumneavoastră. Cu ajutorul lor echipamentele dumneavoastră pot fi menținute în cea mai bună stare de funcționare.

Serviciile de Mentenanță Predictivă pot fi folosite pentru a identifica problemele potențiale înainte ca acestea să necesite reparații costisitoare.

Managementul mentenanței

Pentru mai multe detalii: +40758 101 100