Diverse automatizări

Automatizări

Automatizări diverse

Pasiunea noastră pentru automatizări și inovare ne poate duce oriunde există nevoie. Oriunde există oportunitate și cerere de soluții de automatizare, indiferent de industrie.

Dasstec face ca tehnologia să lucreze pentru tine.

Suntem astfel pregătiți și deschiși să automatizăm producția, transportul, utilitățile, instalațiile, operațiunile, tehnologia informației.

Astfel îmbunătățim calitatea, creștem eficiența, optimizăm procesele, îmbunătățim nivelul de siguranță.

Automatizare de bază
Automatizarea de bază ia sarcini simple, rudimentare și le automatizează.

Acest nivel de automatizare se referă la digitalizarea muncii prin utilizarea unor instrumente de eficientizare și centralizare a sarcinilor de rutină.

Gestionarea proceselor de afaceri (BPM) și automatizarea robotică a proceselor (RPA) sunt tipuri de automatizare de bază.

Automatizarea integrării
Mașinile pot imita sarcinile umane și pot repeta acțiunile odată ce oamenii definesc regulile mașinii.

Integrarea roboților colaborativi în procesele de lucru ale oamenilor este unul din cele mai întâlnite exemple în noile procese automatizate din mediul industrial al zilelor noastre.

Trenduri în automatizări
Migrarea de la roboții fizici la software de automatizare.

Machine learning și fluxul de lucru
Învățarea automată declanșează noi procese, redirecționează procesele în curs de desfășurare și face recomandări de acțiune.

Hiperautomatizare
Reprezintă fuziunea dintre învățarea automată, software și instrumente de automatizare pentru a maximiza numărul de procese de automatizare.

Automatizare inteligentă
Sistemele de inteligență artificială vor fi capabile să automatizeze configurațiile roboților și să utilizeze procesare predictivă și probabilistică pentru a învăța și interacționa.

Roboți industriali inteligenți
Roboții vor îndeplini sarcini multiple, vor lua decizii și vor lucra în mod autonom, inclusiv prin autodiagnosticare și mentenanță.

Flux de lucru cu cod redus sau fără cod
Software-ul de flux de lucru care necesită o codificare minimă sau deloc va fi o prioritate pentru a face ca automatizarea proceselor să fie accesibilă organizației.

Suntem pregătiți acum pentru orice tip de automatizare, prezentă și viitoare!

automatizari roboti
virtual reality automatizari
automatizarea integrarii
software automation

Pentru mai multe detalii: +40758 101 100