Despre noi

Despre noi - Dasstec - Automatizări

Cine suntem

Suntem o echipă dinamică de profesioniști în domeniul Automatizărilor. Producem conveioare cu role, conveioare cu bandă, sortere. Precum și sisteme divertare și multe alte automatizări. Companiile ne aleg atunci când au nevoie de abilitațile, oamenii și experiența noastră. Astfel pot obține performanță în business și pot avea proiecte de succes.

Experiența de peste 12 ani în domeniul tehnic ne permite să putem analiza rapid situația. De asemenea, ne permite să determinăm cu obiectivitate mixul potrivit de soluții optime. Astfel putem asigura implementarea acestora în mod eficient pentru a obtine rezultate masurabile și de durată.

Suntem imparțiali și corecți. Ne preocupă în egală măsură respectarea termenelor și obținerea rezultatelor scontate. De asemena, imaginea, productivitatea și dezvoltarea companiei Client. În mediul competitiv actual, companiile trebuie să fie capabile să obțină beneficiile unor proiecte reușite cu o investiție eficientă.

Calitatea serviciilor este foarte importanta pentru noi. De aceea acordăm atenție specială nevoilor Clienților, detaliilor proiectelor și relației pe care o construim cu fiecare dintre partenerii noștri.

DASSTEC

Formare și evoluție

despre
Despre noi

Noi știm

Soluții integrate de management al mentenanței
Servicii de automatizare IoT
Consultanță tehnică pentru automatizări inovatoare
despre
Despre noi

Noi suntem

Companie nativă dedicată automatizării
Specializată în domeniile mentenanță, producție, depozite și logistică
DASSTEC

Astăzi

DASSTEC

Suntem aici pentru cerințele dumneavoastră

Pentru mai multe detalii: +40758 101 100