DASSTEC
please wait
Dasstec. Cine suntem?

Despre Dasstec

Cateva cuvinte despre noi

Echipa dinamica de profesionisti in domeniul Consultantei Tehnice si Project Management-ului pe care companiile o aleg atunci cand au nevoie de abilitatile, oamenii si experienta necesare pentru a obtine performanta in business si a avea proiecte de succes.

Experienta de peste 12 ani in domeniul tehnic le permite consultantilor nostri sa poata analiza rapid situatia, determina cu obiectivitate mixul potrivit de solutii si asigura implementarea acestora in mod eficient pentru a obtine rezultate masurabile si de durata.

Suntem impartiali si corecti. Ne preocupa in egala masura respectarea termenelor si obtinerea rezultatelor scontate, precum si imaginea, productivitatea si dezvoltarea companiei Client. In mediul competitiv actual, companiile trebuie sa fie capabile sa obtina beneficiile unor proiecte reusite cu o investitie cat mai eficienta.
Calitatea serviciilor este foarte importanta pentru noi. De aceea acordam atentie speciala nevoilor Clientilor, detaliilor proiectelor lor si relatiei pe care o construim cu fiecare dintre partenerii nostri.

Echipa Dasstec

Dragos Serban

General Manager
dragos.serban@dasstec.ro

Ema
Ciochiu

Senior Consultant Managementul Mentenantei
ema.ciochiu@dasstec.ro

Stoian
Albert

Iot Software and System Developer
albert.stoian@dasstec.ro

Marian Moldovan

Maintenance Supervisor
marian.moldovan@dasstec.ro

Cristina Andrei

Administrative & Logistics Coordinator
cristina.andrei@dasstec.ro

Cristian Bercaru


cristian.bercaru@dasstec.ro

Pentru mai multe detalii: 0374.966.966