DASSTEC
please wait
servicii dasstec

Specificatii tehnice

Dasstec - Specificatii tehnice

Un caiet de sarcini clar, corect si complet trebuie sa stea la baza oricarei achizitii de bunuri sau servicii si va poate oferi cea mai buna sansa de a primi ceea ce aveti nevoie.

Fiecare proiect necesita Specificatii Tehnice care sa permita o estimare corecta a resurselor si cantitatii de munca necesare, sa poata fi folosite drept referinta si punct de plecare in negocierile pentru schimbarile de inginerie, sa ofere documentatia sau configurarile necesare si sa permita o comunicare eficienta intre cei implicati.

Caietul de sarcini este foarte important pentru a asigura eficienta si succesul unui parteneriat si a permite tuturor partilor implicate sa inteleaga complet cerintele proiectelor, facilitand, in cele din urma, alegerea celei mai bune oferte. Specificatiile trebuie sa fie clare si obiective astfel incat ofertantii sa inteleaga ce trebuie sa ofere si in ce masura va pot satisfice cerintele.
Consultantii DASSTEC au cunostinte temeinice despre produsele si tehnologiile de care ati putea avea nevoie, despre cele mai noi progrese in domeniul automatizarilor si au si experienta practica a implementarii si intretinerii acestui tip de proiecte.

Asadar, daca nu sunteti siguri de toate caracteristicile produsului sau serviciului pe care doriti sa il achizitionati, este mai bine sa contractati un consultant specializat care cunoaste produsul si piata si va poate ajuta sa economisiti resursele si sa alegeti cea mai potrivita solutie.
Cu ajutorul nostru, caietele dumneavoastra de sarcini vor fi mai bine documentate si vor asigura implementarea eficienta a proiectelor.

Pentru mai multe detalii: 0374.966.966