DASSTEC
please wait
Servicii Dasstec

Software mentenanta

Dasstec - Software mentenanta

Mentinerea afacerii dumneavoastra este afacerea noastra!
DASSTEC continua dezvoltarea serviciilor dedicate mentenantei. Aceste servicii le putem oferi acum si impreuna cu un software mentenanta specializat ManWinWin, un brand cunoscut in domeniul solutiilor de Management pentru Mentenanta (CMMS).
Aplicatia de mentenanta ManWinWin permite managementul activitatii de mentenanta si intretinere atat a echipamentelor industriale, a cladirilor cu sistemele lor functionale, precum si a flotelor de masini.

Managementul modern al Mentenantei tinde catre “zero defecte“. Pe langa planificarea si managementul interventiilor de Mentenanta Preventiva si Corectiva, apare acum preocuparea pentru Mentenanta Total Productiva.
Implementarea acestui concept de Management al Mentenantei are ca scop imbunatatirea productivitatii, a eficientei prin reducerea numarului de caderi accidentale la echipamente si a satisfactiei clientilor prin implementarea unei culturi de imbunatatire continua. Pentru realizarea acestui deziderat, se impune folosirea unor instrumente practice si moderne pentru eficientizarea si optimizarea activitatilor, fiind necesara informatizarea procesului. Astfel ca produsele software specializate pentru Managementul Mentenantei (CMMS) sunt mai importante ca oricand.

De ce sa alegeti un Software de Mentenanta?

Costurile de mentenanta reprezinta o mare parte a costurilor totale de functionare ale sistemelor industriale. in functie de specificul activitatii, costurile de mentenanta pot reprezenta de la 15 la 60% din costurile de productie.

Astfel ca un Management al Mentenantei computerizat (CMMS) duce la reducerea costurilor cu Mentenanta, reduce perioadele de nefunctionare ale echipamentelor si imbunatateste eficienta acestora. Echipamentele bine intretinute (prin mentenanta) au o durata de viata cu 30-40 % mai mare!

ManWinWin este un brand specializat in domeniul solutiilor de Management pentru Mentenanta. Este utilizat in 18 tari, de catre mii de utilizatori din industrii diferite.
Software-ul de Mentenanta ManWinWin se instaleaza rapid, contine o baza de date preconfigurata care poate fi folosita ca model si poate rula in limba romana.

ManWinWin este un instrument practic si eficient in managementul activitatilor de intretinere si reparatie, cu monitorizarea permanenta a resurselor materiale si umane folosite, precum si controlul costurilor.
Experienta utilizatorilor ManWinWin arata ca inca din primul an de implementare si folosire a programului se obtin reduceri ale costurilor mentenantei de aproximativ 10%, urmand ca pe masura ce echipa se familiarizeaza cu aplicatia, crescand experienta si dezvoltand baza de date, sa se ajunga pana la 30%. Softul permite inregistrarea de Planuri de Mentenanta (care sunt urmarite sistematic, in functie de periodicitatea aleasa).

BENEFICII MWW | DASSTEC:

 • KPI si rapoarte personalizate
 • Suport local si asistenta tehnica detaliata
 • Optimizarea activitatii de mentenanta
 • Planificarea mentenantei preventive
 • Alerte pentru monitorizarea interventiilor
 • Mentenanta preventiva dar si corectiva
 • Reducere TMA (Timp Mediu de Asteptare)
 • Inregistreaza si analizeaza costurile
 • Reduce costul mentenantei
 • Genereaza fise de lucru
 • Inventarierea completa a echipamentelor
 • Inregistrare piese de schimb si consumabile