DASSTEC
please wait
servicii dasstec

Proiectare concepte

Dasstec - Proiectare concepte

Orice proiect incepe cu un nou CONCEPT.

Daca vi-l puteti imagina, noi il putem crea. Echipa noastra de design, prin grafica si desen 3D CAD, poate sa redea imaginea de ansamblu a proiectului dumneavoastra inainte ca acesta sa inceapa.
Vedeti cum va arata proiectul dumneavoastra cu cele mai noi solutii tehnologice!
Daca priviti in jur, orice lucru are o imagine sau o schita care descrie modul in care a fost creat. Rezultatele exacte necesita instructiuni precise. Astfel ca o schita reprezinta imaginea care valoreaza cat 1000 de cuvinte.

La DASSTEC va oferim pachete complete de design ce includ conceptul initial, design-ul mecanic si desenele detaliate.

Redare 2D

Utilizand eficient si adecvat un set de instrumente de redare si detaliere 2D CAD, realizam desene tehnice foarte precise. Cream desene simple sau complexe plecand de la forme standard precum liniile, curbele si cercurile. Adaugam apoi detaliile, precum text, dimensiuni si tabele, pentru a va pune in practica ideile.

Modelare 3D, serviciu de design parametric

Realizam design parametric 3D pentru proiectele dumneavoastra mecanice, industriale si nu numai. Putem converti schitele dumneavoastra, planurile de design, ideile si desenele in modele 3D relevante. Acordam atentie formelor si texturilor. Serviciile noastre se pot aplica realizarii de desene mecanice, dezvoltarilor de produse noi sau imbunatatirii celor existente, automatizarilor de linie sau modelelor industriale 3D. Suntem in permanenta la curent cu cele mai noi standarde si tehnici de modelare 3D pentru a va ajuta sa desenati orice proiect.

Pentru mai multe detalii: 0374.966.966