DASSTEC
please wait
servicii dasstec

Optimizare costuri

Dasstec - Optimizare costuri

DASSTEC ajuta companiile client sa raspunda provocarilor legate de optimizarea costurilor prin realizarea de planuri strategice care sa determine obtinerea celor mai bune rezultate in urma negocierilor. Va oferim servicii punctuale, in pregatirea pentru o negociere care urmeaza sa aiba loc sau dedicate, pe parcursul intregului proces de negociere.

Echipa noastra va poate ajuta sa pregatiti negocierea pentru un contract urmator sau va poate oferi suport, idei si solutii pe masura ce incercati sa obtineti optimizari importante ale costurilor. Va oferim suport pentru a obtine avantaje cat mai mari in urma negocierilor, a imbunatati relatiile de afaceri si a asigura beneficii pe termen lung.

Serviciile noastre de consultanta sunt potrivite pentru negocierile specifice, cu o serie de chestiuni tehnice. Va putem oferi suport in:

– Negocierea Contractelor
– Achizitii
– Strategii de Management si Organizationale

In viziunea noastra negocierea este un proces continuu. Experienta noastra evidentiaza importanta castigarii increderii si credibilitatii pe termen lung. Acestea ne permit sa cream oportunitati mai favorabile pentru a ne exprima punctul de vedere, a descoperi nevoile si dorintele celor care se afla de cealalta parte a mesei negocierilor. Cu ajutorul lor putem ajunge la situatii optime in care toate partile pleaca de la negociere intelegand si apreciind corect valoarea pe care au obtinut-o – valoare care se extinde mult dupa momentul incheierii afacerii, scotand in evidenta cooperarea si avantajele reciproce obtinute. Abordarea noastra utilizeaza un set complementar de abilitati care duc la cresterea beneficiilor si reducerea timpului petrecut in negocieri de catre compania Client- fara insa a inchide usi.

Pentru mai multe detalii: 0374.966.966