DASSTEC
please wait
servicii dasstec

Management mentenanta

Dasstec - Management mentenanta

DASSTEC continua dezvoltarea serviciilor dedicate mentenantei. De acum le oferim si impreuna cu software-ul specializat ManWinWin, un brand cunoscut in domeniul solutiilor de Management pentru Mentenanta.

Mentinerea afacerii dumneavoastra este afacerea noastra!

Programele noastre de Management al Mentenantei sunt folosite pentru a asigura eficienta si productivitatea tuturor echipamentelor dumneavoastra, a minimiza timpul de nefunctionare, a reduce costul reparatiilor si gradul de iesire din uz si a asigura o supraveghere permanenta. Intelegem cat de important este timpul in activitatea dumneavoastra asa ca interventiile noastre vor fi cat mai scurte si mai eficiente.

Identificarea problemelor si gasirea celor mai potrivite si mai sigure modalitati de rezolvare a lor fac parte integranta din orice proces de mentenanta industriala.

DASSTEC va ofera serviciile multidisciplinare necesare mentinerii echipamentelor si unitatilor de productie operationale si bine intretinute. Serviciile noastre includ activitati de preplanificare, achizitionare si un set complet de solutii de mentenanta: Corectiva, Preventiva sau Predictiva.
Mentenanta Corectiva vizeaza reparatia unor defectiuni deja aparute.
Planurile noastre dedicate de Mentenanta Preventiva sunt personalizate pentru a raspunde bugetului si nevoilor dumneavoastra. Cu ajutorul lor echipamentele dumneavoastra pot fi mentinute in cea mai buna stare de functionare.

Serviciile de Mentenanta Predictiva pot fi folosite pentru a identifica problemele potentiale inante ca acestea sa necesite reparatii costisitoare.

Echipa noastra de tehnicieni electrici si mecanici, cu abilitati demonstrate de rezolvare a problemelor, va ofera suport real in proiecte de:

  • Instalari mecanice si electrice
  • Mentenanta sau relocarea echipamentelor de productie
  • Mentenanta reactiva, prin servicii prompte si rapide
  • Upgrade sau reasezare a liniilor
  • Estimare, planificare si control
  • Management al defectiunilor

Pentru mai multe detalii: 0374.966.966